IMG 0333 pp.kicsi

„Az oroszlánszelídítő nem véletlenül lett oroszlánszelídítő, mint ahogy a fényképész sem véletlenül lett fényképész.”

Susanne Sonntag

Itt leírhatnám, hogy több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezem a fotográfusi hivatásom területén…stb…stb..stb…, de úgy gondolom, az én szakmám emocionális, vagy tetszik, amit csinálok, mert “egy húron pendülünk”, vagy nem… 🙂 ezért kérlek, tekintsd meg galériáimat, melyeket a legújabb alkotásaimmal folyamatosan frissítek. Szívesen fogadok új megbízásokat, úgyhogy kérlek, forduljon hozzám bizalommal.

A megbízható, minőségi technológiák alkalmazására nagy hangsúlyt fektetek, folyamatosan bővítem gépparkomat, műtermi stúdiómat, és szoftveres tudásomat 🙂

Számos kiállítás van a hátam mögött, akár analóg, akár a digitális képalkotás területén. 2015-ben került megrendezésre a 4. Nyári Fotófesztivál, melyen én is részt vetem számos kitűnő kollégámmal együtt. Indultam egy fotópályázaton az ott készített képeimmel, melyben az volt a kitétel, hogy retusálatlan (nyers) állapotban kellett feltölteni az ott készült fotókat.

A fotóversenyre 44 fotográfus nevezett, június 19-ig összesen 14.000 fényképpel. A versenyben a nyers, utómunka nélküli, vágatlan fotók vettek részt, ahogyan a fényképezőgépekből “kijöttek”.

A cicafotózás nekem olyan, mint a chef specialitása.

 

 

 

 

Kapcsolatfelvétel

Cégnév: 
Cím:
Email:
Telefon

Facebook